ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Διαλεξτε μια υπηρεσια

κοσμοενεργειακη θεραπεια

κοσμοενεργητική_θεραπεία_Κυνηγοπούλου_Ηλιάνα

 


Η Κοσμοενεργειακή Θεραπευτική, The Cosmic Energy Healing
, είναι μια νέα θεραπευτική μέθοδος βασισμένη σε αρχαία γνώση της Ανατολής, άγνωστη ακόμη στη Δύση.

Ως ενεργειακή μέθοδος καθαρισμού, ίασης και προστασίας δημιουργήθηκε το 1983 από τον ακαδημαϊκό Βλαντιμίρ Πετρόβ (1958-2007) στη Ρωσία μετά από πολύχρονη έρευνα που προηγήθηκε στον τομέα της Βιο-ενεργειακής και των ενεργειακών φαινομένων.

Μπορείτε να τη βρείτε και Κοσμοενεργητική Θεραπεία ή αλλιώς Cosmoenergetics.

Είναι μια σύγχρονη εναλλακτική αφάρμακος επιστήμη που επιτρέπει στον άνθρωπο να αναγνωρίσει και να θεραπεύσει την αιτία κάθε δυσλειτουργίας που εμφανίζεται τόσο σε ψυχικό όσο και σε σωματικό επίπεδο και να επαναφέρει την ομαλή λειτουργία του οργανισμού ολιστικά, δηλαδή Πνευματικά, Ψυχικά και Σωματικά.

Αντιμετωπίζει κάθε γνωστή ασθένεια και δρα συμπληρωματικά με άλλες μεθόδους που πιθανώς ακολουθούνται από τον ενδιαφερόμενο.

Η θεραπεία γίνεται με τις Κοσμικές Συχνότητες, δηλαδή συγκεκριμένους τύπους καθαρής συμπαντικής ενέργειας με πληθώρα ιδιοτήτων και διαφορετικής ποιότητας η κάθε μία, οι οποίες εξυπηρετούν διαφορετικές εφαρμογές για τον εντοπισμό των διαταραχών και για την τελική θεραπεία.

Με τις Κοσμικές Συχνότητες και τις τεχνικές της Κοσμοενεργειακής θεραπείας  επιτυγχάνουμε ό,τι επιτυγχάνουν  τα μηχανήματα βιοσυντονισμού, βιοανάδρασης και βιομέτρησης και ακόμη περισσότερα, θεραπεύοντας σε κυτταρικό επίπεδο σωματικές και ψυχικές βλάβες. Όλα αυτά μετρήσιμα και με εξαιρετικά αποτελέσματα και χωρίς μηχανήματα και ηλεκτρισμό.

Σε λίγα λεπτά εξισορροπούμε τα ενεργειακά κέντρα και τον κύριο ενεργειακό αγωγό που βρίσκεται την σπονδυλική στήλη.

Ανοίγουμε και καθαρίζουμε τους μεσημβρινούς ώστε η θεραπεία να προχωρήσει μέχρι τα όργανα και επιτυγχάνουμε έτσι την αποκατάσταση της λειτουργίας τους. Τροφοδοτούμε το ηλεκτρομαγνητικό σύστημα που περιβάλει το ανθρώπινο σώμα με τις κατάλληλες συχνότητες ώστε να επιφέρουμε την πλήρη εξισορρόπηση και αποκατάσταση της σωματικής ή ψυχικής βλάβης.

Τι επιτυγχάνουμε με την  Κοσμοενεργειακή Θεραπεία- Τι θεραπεύει;

Αποκαθιστά ένα κοινό κρυολόγημα, γυναικολογικά θέματα, πόνους και κακώσεις του ερειστικού συστήματος, θέματα του νευρικού συστήματος, του ανοσοποιητικού, αιματολογικά, έως αυτό-άνοσα νοσήματα και νοσήματα του ψυχισμού.
Το κάθε ένα χρειάζεται τον δικό του χρόνο ανάλογα με την σοβαρότητά του αλλά και την ιδιοσυγκρασία του κάθε ενός.

Η Κοσμοενεργειακή Θεραπευτική όμως δε σταματά μόνο στην αποκατάσταση της υγείας, σωματικής ή ψυχικής. Δημιουργεί στον άνθρωπο ένα πλέγμα προστασίας από κάθε αρνητική επιρροή και έτσι του επιτρέπει να πραγματώνει τους στόχους του με μοναδική ευκολία. Τον στηρίζει και τον βοήθα να αναλάβει δράση για τον εαυτό του ώστε να ζήσει τη ζωή του όπως εκείνος θέλει.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο της Σχολής μας για να ολοκληρωθεί ένας θεραπευτικός κύκλος χρειάζονται 12 συνεδρίες με συχνότητα 2 με 3 φορές την εβδομάδα.
Αυτό μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις ατομικές ανάγκες και την πορεία της θεραπείας.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ.)

Το 2009 ιδρύθηκε η Διεθνής Κλασική Κοσμοενεργειακή Ομοσπονδία ((ICCF – International Classic Cosmoenergy Federation), με Αριθμό Μητρώου 40008137727 και έδρα την Ρήγα της Λετονίας. Τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς αναγνωρίστηκε επίσημα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας που ανήκει στον ΟΗΕ και εδρεύει στην Γενεύη. Είναι η μόνη Εναλλακτική Ενεργειακή θεραπευτική μέθοδος που αναγνωρίζεται ως Επιστημονική. Τα αποτελέσματά της αποδεικνύονται επιστημονικά και βασίζονται στην Κβαντική Φυσική.

Με ποιον τρόπο μπορείτε να κάνετε τις συνεδρίες;

  • Με προσωπική συνεδρία ατομική ή ομαδική
  • Με Skype
Back To Top