You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Duplicate of Λίγα λόγια για μένα

Duplicate of Ηλιάνα Κυνηγοπούλου

Σώμα.

Τροφή, Συναίσθημα, Συνειδητό, Ασυνείδητο.

Αντιλαμβάνομαι, αποδέχομαι και διατηρώ το ιδανικό μου βάρος


________________________________________________________
ΚΛΑΜΠ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΣ

- ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

Είναι ένα διαφορετικό Κλαμπ από τα άλλα!
Μια υποστηρικτική ομάδα που σας εκπαιδεύει να αφήσετε πίσω τις συνήθειές σας και να μάθετε εκ νέου την σχέση σας με το φαγητό, τον μύθο της δίαιτας, να αλλάξετε τον τρόπο που νιώθετε και να επαναπρογραμματίσετε τον εγκέφαλό σας με νέες πληροφορίες και δράσεις που περνάνε στον ασυνείδητο νου σας. Να απαλλαγείτε από το περιττό σας βάρος μια για πάντα!

Το γνωστό Unlearning και Learning που χρησιμοποιούμε σε πολλές περιπτώσεις όταν θέλουμε να αλλάξουμε αυτά που μας δυσκολεύουν στην ζωή μας.

Είναι μια επαναστατική προσέγγιση της Πείνας και της Όρεξης, ένας τρόπος αλλαγής της σχέσης με το φαγητό, της μείωσης του άγχους και των ενοχών που προκαλούν οι δίαιτες και το σύνδρομο του ‘ακορντεόν’. Είναι απελευθέρωση και χαρά, αποδοχή και αγάπη.

- ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!

Δεν είναι δίαιτα, δεν είναι στέρηση του φαγητού, δεν είναι καταναγκασμός και άγχος.

- ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Απευθύνεται σε όσους έχουν δοκιμάσει όλες τις δίαιτες που κυκλοφορούν και εξακολουθούν να επανέρχονται στο πρότερο βάρος τους. Έχουν διαβάσει πολλά από τα 30.000 βιβλία σχετικά µε διατροφή, τροφές, διαιτολόγια που κυκλοφορούν παγκοσμίως. Έχουν κλικάρει τα σάιτ με νέα διαιτολόγια, που υπόσχονται θαύματα σε λίγο χρόνο. Σε αυτούς που θέλουν να συμφιλιωθούν µε το φαγητό, να μη ζουν στην στέρηση και να αγαπήσουν το σώµα τους. Σε κάθε έναν που επιθυµεί να ζει απελευθερωµένος από τις ενοχές του φαγητού, την στέρηση και τον καταναγκασµό και να χτίσει μια μακρόχρονη σχέση αγάπης με το σώμα και την ψυχή του. Σε αυτούς που θέλουν με ευχάριστο και ανώδυνο τρόπο να φτάσουν το Ιδανικό τους Βάρος.

- ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ

Σε ομάδες των 8 ατόμων, ίδιου φύλου και 3 συναντήσεις τον μήνα για 6 μήνες, διάρκειας 2,5 ωρών η κάθε συνάντηση.

Εφαρμόζουμε έναν συνδυασμό πρακτικών με τεχνικές

• του NLP (Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού),
• του ΤFT (thought field therapy),
• της Ύπνωσης,
• της Συμβουλευτικής και
• του Life Coaching,
• παράλληλα με βιωματικές ασκήσεις, δημιουργικό οραματισμό και τεχνικές χαλάρωσης.
• Επίσης αναπνοών και σωματικών ασκήσεων και παιχνιδιών.

Οι συμμετέχοντες παίρνουν σημειώσεις και ακουστικό αρχείο υπνοθεραπείας για δουλειά στο σπίτι.

Οι ενδιαφερόµενοι αλλάζουν την σχέση τους µε το φαγητό, αγαπούν το σώµα τους, κατανοούν τον καταναγκασµό της δίαιτας, απελευθερώνονται από την στέρηση και τις ενοχές, και κυρίως διώχνουν το περιττό τους βάρος µε Χαρά.
Με το διαιτολόγιο που θέλει να ακολουθεί ο καθένας. Μια φορά τον μήνα θα γίνεται συνάντηση με διαιτολόγο της ομάδας για τυχόν ζητήματα που προκύπτουν διατροφικού ενδιαφέροντος καθώς και με Σύμβουλο Άθλησης.

Μη ξεχνάτε πως: ‘Αργά και Σταθερά Κερδίζεις τον Αγώνα’

- ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

Οι συμμετέχοντες να έρθουν με ανοιχτό μυαλό και καρδιά, με συνέπεια, δουλειά και επιμονή που θα τους εξασφαλίσουν την αλλαγή, την απελευθέρωση από το περιττό βάρος ώστε να νιώσουν υπέροχα με τον εαυτό τους και την νίκη σε αυτό το στοίχημα της ζωής τους.

- ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Να απαλλαγούν από το περιττό βάρος, να φτάσουν στο βάρος στόχος, να ζουν με υγεία σωματική και ψυχική. Οι συμμετέχοντες να καλοδεχτούν τις τυχόν βουλιμικές τάσεις, να σεβαστούν το βάρος τους, να σταματήσουν την κριτική, να αποδεχτούν και να αγαπήσουν ξανά τον εαυτό τους. Να περάσουν από το: δεν πρέπει να φάω στο: θέλω να χαρώ το φαγητό μου, από το: λιμοκτονώ στο: έχω ανάγκη να χορτάσω, από την: ενοχή στην: αποδοχή.

Να κατανοήσουν την σχέση ψυχής και σώματος που είναι αμφίδρομη. Το συναίσθημα δημιουργεί το αίσθημα και το αντίθετο. Έτσι μαζί με την απώλεια βάρους, κερδίζουν την αίσθηση της απόλαυσης του σώματός τους, την απόλαυση της απελευθέρωσης, τη χαρά και την αγάπη για μία υγιή ζωή.


Πληροφορίες και συμμετοχές στην ομάδα στα τηλέφωνα
2310 926618 και 6944 418624
Στο inbox της σελίδας μας στο Facebook

είτε στα μέηλ info@bealive.gr και i.kinigopoulou@gmail.com

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας και ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες .

 

Δηλώστε συμμετοχή στο εργαστήριο διατροφικής απελευθέρωσης

Ομάδες 8 ατόμων του ιδίου φύλου, 3 συναντήσεις το μήνα, διάρκεια 6 μήνες!

Μάθετε για το online σεμιναρίο!