ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Διαλεξτε μια υπηρεσια

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ Be Alive

Βλέπω ανθρώπους που ταλαιπωρούνται από την πολυφαγία να χάνουν βάρος με διάφορα διαιτητικά και άλλα προγράμματα και να πασχίζουν στη συνέχεια να μην ξαναπάρουν τα κιλά που έχασαν. Πάντα τους θαυμάζω για την επιμονή και την υπομονή τους όμως δεν έπαψε ποτέ να με ξαφνιάζει η θλιβερή πραγματικότητα, πως οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους ξανακερδίζουν το βάρος που απέβαλαν με τόσο κόπο. Πολλές φορές είναι και περισσότερο. Ρωτώντας τους μου απαντούν με την ίδια φράση: ‘ η διάθεση για φαγητό είναι μόνο στο μυαλό μου’.

Γιατί οι άνθρωποι που έχουν περίσσια κιλά και τους δυσκολεύουν αφάνταστα ειδικά όταν περνούν την νεαρή ηλικία, με προβλήματα υγείας, αναπνοής, αυτοπεποίθησης, επιδόσεων κλπ δεν μπορούν να κρατήσουν μια δίαιτα; Και μετά δεν μπορούν να έχουν μια ισορροπημένη διατροφή και ξανακυλούν στην πολυφαγία; Γιατί το θέμα τους είναι σύνθετο και η δουλειά που χρειάζονται δεν είναι μόνο η σωματική άσκηση και μια χαμηλή θερμίδων διατροφή ή μονοφαγία ή πρωτεϊνούχα δίαιτα ή οτιδήποτε άλλο τους υπόσχεται γρήγορη απώλεια βάρους. Είναι κάτι ακόμη που το πετυχαίνουμε με το πρόγραμμα Απώλειας Βάρους BE ALIVE. Με την μικτή τεχνική τα αποτελέσματα είναι μόνιμα και η αυτοπεποίθηση του ενδιαφερόμενου ‘στα ύψη’!

Υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που εμποδίζουν τους ανθρώπους να ζήσουν ευτυχισμένοι και με το επιθυμητό τους βάρος.

Αυτοί είναι:

  • Η μανία με τις δίαιτες. Η στέρηση φαγητού είναι ο χειρότερος τρόπος για να αποβάλετε βάρος.
  • Η συναισθηματική κατανάλωση τροφής. Τρώτε περισσότερο από όσο χρειάζεται το σώμα σας και αυτό οφείλεται σε συναισθηματικούς λόγους.
  • Ο λανθασμένος Προγραμματισμός. Αν είστε παχύσαρκοι δεν φταίτε εσείς, είναι το φυσικό αποτέλεσμα του τωρινού πνευματικού προγραμματισμού σας. Οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταφύγετε στο ασυνείδητό σας και να αλλάξετε για πάντα τη σχέση σας με το φαγητό.

Το πρόγραμμα της απώλειας βάρους που ακολουθούμε στη Be Alive βασίζεται στις εξής τεχνικές:

Εφ όσον είναι θέμα συναισθηματικό και καταγραφών στο ασυνείδητό μας, η κύρια τεχνική που χρησιμοποιούμε είναι η Ύπνωση.
Δημιουργούμε το δικό σας προσωπικό αρχείο το οποίο χρησιμοποιείτε και μόνοι σας.

Επίσης χρησιμοποιούμε την τεχνική TFT (thought field therapy), η οποία ανήκει στις θεραπείες μεσημβρινών και ενεργοποιεί βελονιστικά σημεία,
την  τεχνική θετικής απεικόνισης,
τεχνικές του NLP (Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού) και
πολλή Συμβουλευτική για να κατανοήσουμε την ρίζα της πολυφαγίας.

Η αρχή μας είναι: αποδεχόμαστε αυτό που είμαστε για να μπορέσουμε να το αλλάξουμε.

Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά, με την δική σας συμβολή και δέσμευση να ακολουθείτε το πρόγραμμα για όσο χρειαστεί, δηλαδή να κάνετε τις ασκήσεις σας και να ακούτε το υπνωτιστικό αρχειάκι σας.

Διευκρινίζουμε ότι οι ασκήσεις δεν είναι σωματικές, ούτε το πρόγραμμα είναι πρόγραμμα διατροφής. Εμείς δεν είμαστε ούτε γυμναστές ούτε διατροφολόγοι.

Είμαστε όμως Σύμβουλοι και Υπνοθεραπευτές με εξαιρετική εμπειρία στην ανθρώπινη ψυχή και την συμπεριφορά ώστε να μπορούμε να οδηγήσουμε τον ενδιαφερόμενο να έχει το αποτέλεσμα που θέλει και να ζει την ζωή που πάντα ονειρευόταν, απελευθερωμένος από την πολυφαγία.

Σκεφτείτε μόνο, πως οι φυσιολογικά αδύνατοι άνθρωποι σπάνια σκέφτονται το φαγητό. Πέρα από την προτίμησή τους στο τι θα φάνε όταν πεινάνε, σε ελάχιστες περιπτώσεις μιλάνε για το φαγητό.

Αυτό θα γίνει και με σας. Θα αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε και τον τρόπο που τρώτε.

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ

ΟΛΙΓΟΦΑΓΙΑ

Ακριβώς το ίδιο με την Πολυφαγία είναι το θέμα της Ολιγοφαγίας που αναλύσαμε παραπάνω. Είναι επίσης συναισθηματικό θέμα και θέμα αποδοχής, χρησιμοποιούμε τις ίδιες τεχνικές και τα αποτελέσματα είναι το ίδιο θεαματικά. Και στις δύο περιπτώσεις απαραίτητη προϋπόθεση είναι το άτομο να θέλει να αλλάξει και να δεσμευτεί πως θα ακολουθήσει το πρόγραμμα που θα του δώσουμε.

Back To Top