ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Διαλεξτε μια υπηρεσια

ΓΙΟΓΚΑ ΓΕΛΙΟΥ ΜΕ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟ

«Γελαω – Σχεδιαζω –  Παιζω»

Η Γιόγκα Γέλιου συνδυάζει τις ασκήσεις γέλιου και αναπνοών και μαζί με τη σωματική άσκηση, ασκεί σώμα και πνεύμα. Μας βάζει στον δρόμο της αισιοδοξίας και της χαράς κάνοντάς μας δυνατούς να αντιμετωπίζουμε οποιαδήποτε δυσκολία προκύπτει στη ζωή μας. Ρέουν στο σώμα οι ενδορφίνες και όλα τα ‘καλά χημικά’  ενδυναμώνοντας το ανοσοποιητικό και ενισχύοντας την θετική μας σκέψη.

Μαζί με τον Θεατρικό Αυτοσχεδιασμό, απελευθερώνετε το άγχος, τους φόβους, τις δυσκολίες της καθημερινότητας. 

Συμμετέχει το σώμα και η φαντασία σε παιχνίδια ρόλων που ασκούν ψυχή και πνεύμα.

Βελτιώνετε την δημιουργικότητα, την ευρηματικότητα, την προσαρμοστικότητά σας,  δημιουργείτε σχέσεις με ανθρώπους που έχουν ίδια ενδιαφέροντα με σας, ενισχύετε την αυτοπεποίθησή σας, δοκιμάζετε τον εαυτό σας στον χειρισμό διαφόρων καταστάσεων ευχάριστων και μη με χιούμορ και αισιοδοξία. Γελάτε, αυτοσχεδιάζετε και παίζετε!

Γιόγκα Γέλιου + Θεατρικός αυτοσχεδιασμός  =  Άσκηση στον αυθορμητισμό και την ευρηματικότητα  =  Αυτογνωσία και εξέλιξη =  Γέλιο και χαρά =

Διασκεδαστικές ασκήσεις αυτοσυγκέντρωσης, ανταλλαγές εμπειριών, περιπέτεια =  Ανατροπές, εμπιστοσύνη στα ταλέντα μας και τον εαυτό μας =   φαντασία, μαγεία, παραμύθι.

Βρισκόμαστε μία φορά την εβδομάδα για 2 ώρες.

Τι είναι ο Θεατρικός Αυτοσχεδιασμός

Το θέατρο είναι η ικανότητα που έχουν οι άνθρωποι να παρατηρούν τον εαυτό τους σε κάθε δράση της ζωής τους. Στο θέατρο ‘παίζουμε’ τις στιγμές που οι άνθρωποι ζουν στην καθημερινότητά τους. Στην πραγματική ζωή ‘παίζουμε’ πολλούς ρόλους. Αυτή η εναλλαγή είναι η μαγεία στο θέατρο.

Εμείς οι άνθρωποι επίσης, έχουμε την ικανότητα να σκεφτόμαστε, να συγκινούμαστε από τις σκέψεις μας, να παρατηρούμε τον εαυτό μας. Να ‘βλέπουμε’ πέρα από αυτό που βλέπουμε με τα μάτια μας, να ‘ακούμε’ πέρα από αυτό που ακούν τα αυτιά μας, να ‘αισθανόμαστε’ πέρα από αυτό που αγγίζει η επιδερμίδα μας και να ‘σκεφτόμαστε’ πέρα από αυτό που σημαίνουν οι λέξεις.

Ο κάθε ένας από μας είναι διαφορετικός, επινοούμε διαφορετικούς τρόπους ζωής στο ντύσιμο, το φαγητό, τη διασκέδαση, τα επαγγελματικά μας! Όμως δεν μπορούμε να ζούμε περιορισμένοι στον εαυτό μας. Μαθαίνουμε πάρα πολλά όταν αναγνωρίζουμε τον εαυτό μας στη διαφορετικότητα. Βλέπουμε πως και ο άλλος μισεί, αγαπά, πονάει, φοβάται ή τολμά. Είμαστε τόσο διαφορετικοί μα και τόσο ίδιοι.

Με τον αυτοσχεδιασμό ερχόμαστε σε επαφή με τον εαυτό μας, το σώμα και τα συναισθήματά μας, καθώς και με τους άλλους. Μπαίνουμε σε ρόλους καθημερινούς και οικείους και τους αντιμετωπίζουμε με διαφορετικούς από τους καθιερωμένους μας τρόπους. Ο αυτοσχεδιασμός είναι ελευθερία, δεν υπάρχει κείμενο, ο καθένας εκφράζεται και κινείται ελεύθερα.

Στην ομάδα μας ο συνδυασμός Γέλιου, κίνησης, αυτοσχεδιασμού, παιχνιδιού, δρα απελευθερωτικά, επιτρέπει στους συμμετέχοντας να παρατηρούν και να βιώνουν ταυτόχρονα, και να καταλήγουν να κινούνται στον άξονα της αισιοδοξίας και της χαράς.

 

Back To Top