ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Διαλεξτε μια υπηρεσια

υπνοθεραπεια

Η Ύπνωση είναι μια θεραπευτική μέθοδος γνωστή από τότε που υπάρχει η ανθρωπότητα.

Η ύπνωση είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκεστε. Η Υπνοθεραπεία είναι η τεχνική.

Η κατάσταση της Ύπνωσης είναι φυσιολογική για όλους τους ανθρώπους και βρίσκεστε σε αυτή πολλές φορές την ημέρα χωρίς να το αντιλαμβάνεστε. Είναι αυτή η κατάσταση όπου είστε σε εγρήγορση και επίσης πολύ χαλαρωμένοι, όπως όταν είστε ανάμεσα στον ύπνο – ξύπνιο! Αυτό σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε πολλά τμήματα λειτουργιών του εγκεφάλου σας εφ όσον η προσοχή μικραίνει, ο συνειδητός νους πάει στην άκρη, τον ησυχάζετε, απομακρύνετε τις σκέψεις.

Οτιδήποτε έχετε μάθει, ακούσει, διαβάσει, όλες σας οι πεποιθήσεις, οι αξίες και τα ταλέντα σας βρίσκονται αποθηκευμένα στον ασυνείδητο νου σας. Εκεί μπορείτε να αλλάξετε πράγματα που σας δυσκολεύουν και να δημιουργήσετε νέες πεποιθήσεις και ικανότητες. Η λειτουργία είναι τόσο απλή. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένας καλά εκπαιδευμένος Υπνοθεραπευτής που θα εμπιστευτείτε για να σας καθοδηγήσει.

Κατά την Υπνοθεραπεία εσείς έχετε τον έλεγχο. Δεν κοιμάστε, δεν ναρκώνεστε. Επειδή η Ύπνωση είναι τεχνική και όχι θεραπεία πρέπει να χρησιμοποιείται από επιστήμονες ή θεραπευτές που έχουν ευρεία κατάρτιση και την χρησιμοποιούν στα πλαίσια της ειδικότητάς τους. Έχουν δηλαδή τις γνώσεις και την κατάλληλη εκπαίδευση ώστε να εκτιμήσουν την κατάσταση του κάθε ατόμου να προλάβουν και να καταστείλουν οποιαδήποτε ανατροπή και να χτίσουν την κατάλληλη για αυτόν υπνωτιστική θεραπεία.

Για ποιον λόγο να επιλέξετε την Υπνοθεραπεία μαζί μας;

-       Για το άγχος

-       Για τις φοβίες και τον πανικό

-       Για την αϋπνία

-       Για τον πονοκέφαλο

-       Για τον έλεγχο του πόνου

-       Για την βελτίωση της αυτοεκτίμησης

-       Για την βελτίωση της μαθησιακής ικανότητας

-       Για την ενίσχυση της Δημιουργικότητας

-       Για την Απώλεια και τον Χωρισμό

-       Για τραυματικές καταστάσεις του παρελθόντος

-       Για την κατάθλιψη

-       Για την σπαστική κολίτιδα

-       Για τον έλεγχο της πίεσης

-       Για δερματικά προβλήματα

-       Για την ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού

-       Για εθισμούς (Πολυφαγία, Ολιγοφαγία, Κάπνισμα)

Για όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο άνθρωπος, αυτά που λέμε πως είναι ‘ψυχοσωματικά’.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτώνται από την κάθε περίπτωση. Οι ελάχιστες είναι 3, μία κάθε εβδομάδα. Μετά το πέρας των συνεδριών ο θεραπευόμενος θα πάρει ένα δικό του αρχείο και θα συνεχίσει με αυτό-ύπνωση, δηλαδή μόνος του. Και αυτό γιατί ο εγκέφαλος χρειάζεται 21 μέρες για να δημιουργήσει νέες νευροσυναπτικές ενώσεις, δηλαδή νέες συνήθειες και εγγραφές.

Με ποιον τρόπο μπορείτε να κάνετε τις συνεδρίες;

- Με προσωπικές συναντήσεις

- Με Skype

ΜΥΘΟΣ: Δεν υπαρχει δεν μπορω, υπαρχει δεν θελω.

ΑΛΗΘΕΙΑ: Θελω, γιατι το Συνειδητο μου ειναι η Θεληση μου και Δεν Μπορω γιατι το Υποσυνειδητο - Ασυνειδητο που ειναι η Δυναμη μου, βαζει τρικλοποδιες.

Back To Top